Uw taal: NL
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
Swipe to the left

Lamy AL-Star Vibrant Pink Review

By Penworld 2 years ago


Lamy zet, traditiegetrouw, het nieuwe jaar in met weer een nieuwe kleur in de Safari en AL-star reeksen. De Safari volgt zeer binnenkort, maar we kunnen sinds kort al genieten van de nieuwe AL-star: Vibrant Pink!


De special edition van vorig jaar, Pacific Blue, was een groot succes. De prachtige turquoise kleur sprak erg aan bij een divers publiek. Echter de bijhorende ‘Pacific Blue’ inkt was een kleine teleurstelling, want uiteindelijk bleek het gewoon de standaard Lamy Turquoise inkt te zijn, maar dan in een ietsje aangepaste verpakking.


Lamy Vibrant Pink Review


Dit jaar is de special edition kleur misschien wat minder breed toegankelijk, maar ze hebben in Heidelberg erg hun best gedaan om voor een vrij ‘neutrale’ tint roze te zorgen (voor zover roze al neutraal kan zijn natuurlijk!). De Vibrant Pink is niet TE roze, maar eerder een mooie fuchsia kleur.


Voor wie niet bekend is met de AL-star. Deze pen is één stapje hoger dan het instapmodel van Lamy, de Lamy Safari. Met z’n geanodiseerde aluminium constructie, voelt deze pen wat meer solide aan in de hand.


Lamy Vibrant Pink in hand


De vormgeving van de AL-star is erg eenvoudig. De afgevlakte zijden op het lichaam van de pen, alsook de grote stalen ‘wire’ clip, geven de pen een kenmerkend en speels uiterlijk. De AL-star, net als de Safari, is een uitstekende pen voor beginnende vulpengebruikers. Dit voornamelijk door de speciaal vormgegeven ergonomische greep. Hierdoor houdt u de pen correct vast. Dit is ideaal voor kinderen die leren schrijven, maar ook voor de meer gevorderde schrijver is dit zeker geen overbodig detail! Door het transparante plastic van de greep kan u de werking van de pen zien, alsook snel opmerken wanneer de inkt bijna op is. De pen heeft een goed formaat, en ligt daarmee -in combinatie met de speciale greep- prettig in de hand.


Lamy al-star vibrant pink vulpen


Lamy maakt, zoals op al zijn pennen, ook met de Al-star gebruik van zijn standaard stalen penpunten. De penpunt is verkrijgbaar in verschillende schrijfdikten, en kan makkelijk verwisseld of vervangen worden voor een klein bedrag. Zoals altijd schrijven de penpunten erg goed. Lamy maakt pennen die duidelijk bedoeld zijn om te gebruiken, en de penpunt schrijft dan ook soepel en betrouwbaar.Zoals de voorgaande jaren, wordt ook de Vibrant Pink vergezeld van een bijhorende special edition inkt. Of Lamy zijn inkten zelf maakt, of laat produceren is niet algemeen geweten. Maar dat maakt niet uit, het belangrijkste is dat dit weer een uitstekende inkt is.


In tegenstelling tot vorig jaar, is Vibrant Pink een volledig nieuwe kleur. Het fuchsia roze is opvallend, maar niet onleesbaar. Misschien niet de beste keuze voor een kantoorsetting, maar wel erg vermakelijk voor notities of correspondentie! De inkt vloeit goed, en is erg verzadigd waardoor de kleur van het blad springt.


Lamy Vibrant Pink Inkt


Het is tegenwoordig al geen verassing meer als Lamy weer met hun nieuwe special editions op de proppen komt. Maar toch is het elke keer weer spannend om de nieuwe kleur te ontdekken! Leuk om te verzamelen, en om te gebruiken: De Lamy AL-star is een betaalbare en kwalitatieve vulpen die gegarandeerd veel plezier brengt tijdens het schrijven!


Lamy Vibrant Pink Inkt
WOOPS!

There are no products matching the selection.

 

* This is a static CMS block displayed if category is empty.
You can put your own content here.


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 

* This is a static CMS block displayed if category is empty.
You can put your own content here.

web-monitoring-ok